12 Ağustos 2008 Salı

Amerikan Kapı Modelleri

Amerikan kapılar daha çok lüks gösterilmeye çalışan mekanda ve yaygın olarak ev ortamın kullanılan zarif kapılar. Dekorasyonu bütünleme adına kapının ödemini bu işlere gönül vermiş olan herkes hemen hemen bilir. Güzel bir duvar kaplamasının tamamlayıcıs olan kapılar iç dekorun vazgeçilmez unsurlarındandır. Yapıya bambaşka hava katabilirler.

Amerikan kapılar ise amerikan zevkini, zefafetini yansıtan panel kapılardır. Ağacın karakterini gösteren dilendiğinde çelik ve ahşap kasalar üzerinde de uygulanma imkanı da olan kapılardır.

Bu tarz amerikan kapılarda ayrıca göz ya da göbek adı verilen kısımlar bulunur. Bu kısımlar müşterilerin tercihlerine göre cam galine getirebilirler. Bu sayede bir güzel tasarımlı 6 panelli kapı bu göbekler kesilerek salon ya da sadece üstteki ufak göbekler kesilerekse banyo-tuvalet kapısı olarak kullanılabilmektedir.

Bunların dışında amerikan kapıların bir diğer önemli özelliği ise imalatçılar tarafında istenilen ölçülerde kesilebilmeledir. Bu da tüketiciye gerçekten çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır. İstenilen ölçüde çelik kapıları istanbul ankara izmir gibi büyük şehirlerimzideki amerikan kapı hizmeti veren her kapı firmasından bulabilirsiniz.

Amerikan kapı modellerine resim li örnek vererek çeşitleri sizlerle paylaşalım:






Resimlerde görmüş olduğunuz amerikan tipi kapı modelleri disan kapıya ait olan Canterbury ve Carmella modellerdir. Eğer bu amerikan kapı modelleri ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyacınız olursa bu firmanın web sitesi ya da sitemizde bağlantıları bulunan diğer firmaların web sitelerine göz atabilirsiniz.

1 yorum:

Ergün ÇİFTCİ dedi ki...

kapı ihtiyacınız varsa www.ihaleetsne.com agirip online ihale açabilir yada kapı firmalarının sizi aramasını isteyebilirsiniz. Tsk.