12 Ağustos 2008 Salı

Amerikan Kapı Fiyatı

Amerikan kapıların yaygın olarak iç mekanlarda kullanılmasını fırsat bilen birçok firma bu alanda da çok geniş anlamda hizmet vermeye başladı. Bu da tüketicileri daha da yaygın bir şekilde bu tip kapıları kullanmaya yönlendirmeye başladı.

Amerikan tipi kapılar özellikle lüks dekorların, duvar kaplamalarının tamamlayıcısı olarak görülüyorlar. Hem gösterişli hem de zarif görünüşleri sayetsinde gösterişli mekanların vazgeçilmez unsurları haline geliyorlar.

Olumsuz yanıysa fiyatlarının diğer kapılara kıyasla genellikle daha yüksek olması. Tabiki bu zevk sahiplerini çok da etkileyen etmenler arasında değil. Zaten özellikle istanbul ankara izmir gibi şehirlerimizde bu tarz kapılarının kullanımının artmasıyla birçok firma bu sektörde hizmet vermeye başladı ve bu da rekabetin ve üretimin artmasına dolayısıyla fiyatların düşmesine neden oldu.

Sitemizde amerikan kapı alanında hizmet veren bir çok firmanın bağlantısı bulabilirsiniz. Firmalardan firmalara, modellerden modellere hatta kullanılan malzemeden malzemeye fiyat değiştiği için burda kesin bir fiyat listesi yayınlamamız çok da sağlıklı olmaz diye düşündük. Ama sizlere kendi amerikan tipi kapısı kendisi üreten yerli bir firmanın modellerini gösterebiliriz.







Bu modeller disan kapının Carmella ve Carrera adlı modellerine ait resimler. dilerseniz daha detaylı bilgiyi firmanın web sitesinde alabilirsiniz. Amerikan kapılar hakkında daha detalı içerği ise sitemizdeki bağlantılarda bulabilirsiniz.

1 yorum:

Güçlü Kapı Fabrikası dedi ki...

Güçlü Kapı Fabrikası;
İsteğe bağlı olarak her modelde her renkte sipariş üzerine çalışmaktadır.
Kapı modellerimizi soldaki menüden görebilirsiniz...

Bizimle görüşmeden karar vermeyin...

Güçlü, Ekonomik, Sağlam...

Cazip Fiyat, Güvenilir Kalite...


ANLAŞMALI KARGO İLE ADRESİNİZE ULAŞTIRMA

Güçlü Kapı Fabrikası:

7.yuk. san. sok. marangozlar sanayi sitesi no:12 Tosya/KASTAMONU

☎ 0366 313 32 39
☎ 0532 245 22 01
guclukapi@gmail.com
http://www.guclukapi.tr.gg